• Vóór 22:00 besteld, de volgende werkdag bezorgd

  • NIEUW: Laagste prijsgarantie
  • Gratis verzending Sikkens producten

  • Gratis verzending v.a. € 50

Retourneren/herroepen

Retourneren/herroepen:
 
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen  na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen,  moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of email)  op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.  U kunt ook gebruikmaken van het Modelformulier_voor_herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven  volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen  van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat  moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten  (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste  standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn  gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen,  van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde  betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke  terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond  dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de  dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen  terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden  van de goederen komen voor uw rekening. Ons retouradres:
 

De Voordeelmarkt Online B.V.

Van den Bergsweg 3

7442 CK Nijverdal

 
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om
de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Producten die speciaal voor u op de door u gewenste kleur zijn gemengd kunnen niet herroepen/retour genomen worden.